Monday , April 29 2024

Justin Bieber s-a prabusit pe scena, in timpul concertului de la Londra

Justin Bieber nu s-a simțit bine pe scenă, în timpul unui concert susținut la Londra, și s-a prăbușit în fața fanilor, în mijlocul unei melodii.
Justin Bieber a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert, la Londra. Artistul mai avea de cântat patru piese, însă nu a reușit să termine spectacolul din causă că s-a simțit rău.
Imediat duăp incident, acesta a fost dus în culise, iar un echipaj de prim ajutor i-au pus o mască de oxigen. Conform unor surse din anturajul artistului, după ce a fost pus pe picioare,a cesta ar fi vrut să se întoarcă pe scenă, pentru a termina showul.
În acel moment, imprsarul lui Justin a urcat în locul artistului și le-a spus fanilor: ”Justin abia poate să respire. S-a plâns de asta pe toată duraa show-ului. Este în culise cu un echipaj de prim-ajutor și un doctor”.
La scurt timp însă, Justin și-a făcut apariția pe scenă și a terminat concertul, fiind aplaudat minjute în șir de fani. După aceea, cântărețul a fost transportat direct la spital, unde primește tratamentul necesar.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …