Thursday , May 2 2024

Procurorii cer pedeapsa maxima pentru ucigasul studentei japoneze

Procurorii cer închisoare pe viaţă pentru bărbatul care este acuzat că a omorât-o, în vara anului trecut, pe Yurika Masumo, o studentă japoneză. Astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti au fost audiaţi martorii în procesul lui Nicolae Vlad.
În seara de 15 august 2012, pe raza comunei Corbeanca, judeţul Ilfov, într-o zonă împădurită, în imediata apropiere a unui drum public (DN1), Nicolae Vlad a ucis-o pe Yurika Masumo (cetăţean japonez), cauza morţii victimei fiind reprezentată de asfixia mecanică prin comprimare cervico-toracală.
Studenta a fost abordată de Nicolae Vlad la scurt timp după ce a coborât din avion, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, el propunându-i s-o ducă cu taxiul la locul de destinaţie. Însă tânăra şi Vlad au coborât la marginea pădurii, unde, două zile mai târziu, tânăra a fost găsită moartă.
Nicolae Vlad (26 de ani) a fost arestat în 19 august 2012.

Vezi si

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis, premiat de Atlantic Council ”pentru rolul său în leadershipul transatlantic și european”

Președintele Klaus Iohannis va fi printre laureații prestigioaselor premii anuale ale organizației Atlantic Council, considerate …