Thursday , May 16 2024

Catalin Botezatu explica de ce a renuntat Monica la custodia Irinucai

Cătălin Botezatu, în ultima perioadă unul dintre confidenții Monicăi Gabor, a dezvăluit la Acasă TV care a fost motivul care a determinat-o pe ”fosta scorpie de la Izvorani” să nu continue lupta pentru custodia Irinei.
Cătălin Botezatu a declarat la Acasă Tv faptul că Monica Gabor suferă extrem de tare din cauza faptului că nu poate fi alături de fetița ei. Mai mult, motivul pentru care fosta soție a lui irinel Columbeanu a decis să renunțe la bătălia în instanță pentru custodia micuței a fost acela că are încredere că Irinel că își va ține promisiunea de a o lăsa pe Irinuca în vacanțe în America.
”Ea are încredere în el și, deși este o chestie contractuală, cred că știu ce fac. După o căsătorie, rămâi prieten cu acea persoană și, de dragul unui copil, găsești soluția. Eu am fost mereu convins că se va ajunge la o înțelegere și sunt sigură că acest copil va avea de câștigat. Este o decizie bună, în avantajul Irinei, mai ales că micuța va putea fi de acum mai mult în prezența mamei sale. Va beneficia de iubire maximă din partea Monicăi”, a spus Cătălin la Acasa TV.
Designerul a vorbit și despre momentele grele din timpul procesului, prin care Moni a trecut, iar el i-a fost alături.
“Cel mai greu este pentru mamă. Eu am văzut-o pe Monica suferind la propriu, m-a durut să o văd plângând, suspindând, vorbind despre Irina”, a spus Cătălin la ”Poveștiri adevărate”.

Vezi si

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi la un pas divorț, după doi ani de căsnicie

După mai puțin de doi ani de căsnicie, Jennifer Lopez și Ben Affleck se îndreaptă …