Tuesday , April 30 2024

Gafa de proportii: Vedeta de top de la noi, surprinsa neepilata in public

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România şi face furori cu apariţiile ei extrem de sexy. E o divă cu ştate vechi în televiziune şi extrem de aparciată şi rafinată. Totuşi, de această dată, a făcut o gafă monumentală.
Este vorba de Andreea Raicu, cea pe care publicul o apreciază pentru apariţiile decente şi stilate pe care le are în public. Ea a făcut însă o gafă de proporţii, la un eveniment care a avut loc de curând, şi anume lansarea cărţii ei, “Mănâncă şi arată bine!”. Îmbrăcată lejer şi strălucind ca de obicei, micul ei “secret” a trecut aproape neobservat. Totuşi, detaliul ruşinos nu a scăpat aparatelor de fotografiat care au surpins subraţul neglijent epilat al Andreei. Se vede cum mai multe firicele de păr au crescut deja, în voie, însă vedeta nu s-a sinchisit de asta şi şi-a ridicat mâinile la prepararea unor delicii culinare.
Andreea Raicu a lansat “Mănâncă şi arată bine!”, o carte de bucate cu reţete sănătoase, rapide şi…”la rece”, adică fără a fi preparate la foc, şi care s-a dovedit a fi un succes.
libertatea.ro

Vezi si

Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale

Interogat de polițiștii francezi în legătură cu presupuse agresiuni sexuale asupra a două femei pe …