Wednesday , May 1 2024

Jessica Biel spera ca, pâna la Craciun, Justin Timberlake o va cere de sotie

Actri]a Jessica Biel sper\ ca, pân\ la Cr\ciun, iubitul ei, cânt\re]ul [i actorul Justin Timberlake, s\ o cear\ de so]ie, informeaz\ postul Acas\.

Cele dou\ staruri sunt împreun\ din anul 2007, iar de atunci au ap\rut specula]ii potrivit c\rora fie se despart, fie se c\s\toresc.
Totu[i, Jessica [i Justin au r\mas împreun\, iar în prezent se pare c\ fac [i planuri de nunt\. De curând, Jessica Biel a declarat c\ încearc\ s\ nu fie atent\ la toate bârfele care circul\ despre ea, dar nu îi reu[e[te de fiecare dat\.
Un apropiat al cuplului a afirmat recent c\ actri]a î[i dore[te s\ fie logodit\ pân\ la Cr\ciun, dar acest lucru depinde în mare m\sur\ [i de Justin. “Jessica vrea s\ se a[eze la casa ei [i s\ aib\ copii”, a declarat un apropiat al actri]ei pentru National Enquirer. “De câte ori a ap\rut în conversa]ie, anul acesta, subiectul logodnei, Justin a spus c\ are nevoie de timp pân\ la Cr\ciun, iar Jessica i-a ar\tat foarte clar c\ se a[teapt\ ca acesta s\ se ]in\ de promisiune”, a mai spus sursa.
În plus, cei doi se vor muta în curând în cas\ nou\, mai precis într-un apartament de lux în valoare de aproape opt milioane de dolari situat în cartierul SoHo din New York.
Pe Jessica Biel, telespectatorii postului Acas\ o vor putea urm\ri în filmul “Secrete din trecut”, al\turi de Ben Barnes, Kristin Scott Thomas [i Colin Firth, vineri, 15 octombrie, de la orele 20.30.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …