Tuesday , April 30 2024

Brenciu, cu camasa rupta la filmari

Horia Brenciu nu este un artist suplu și se pare că uneori are probleme cu garderoba din această cauză. I s-a întâmplat recent în timp ce filma clipul pentru imnul PRO TV, ”Gândește liber”.
Vedetele PRO TV au primit costume speciale cu ocazia filmării clipului pentru imnul de 1 decembrie. Horia Brenciu a fost ghinionistul căruia cămașa pe care a îmbrăcată nu i s-a potrivit. Este clar că obiectul vestimentar a fost prea mic pentru fizicul, dar și energia artistului, iar la un moment dat, când acesta a făcut o mișcare bruscă, materialul a cedat.
Andreea Esca, Andi Moisescu, Cătălin Măruță și Andra, Pavel Bartoș, Smiley, Horia Brenciu, agenții SRC ai lui Toni Grecu, simpaticii actori din “Las Fierbinți”, Iulia Vântur, tinerii din “Pariu viața”, jurații “MasterChef”, Mihai Petre, Oana Andoni, Corina Caragea, Victor Slav sau dansatorii coordonați de Edi Stancu, toți s-au întâlnit la o filmare de pomină, care s-a lasat și cu momente amuzante.
Filmat în platourile celor mai cunoscute show-uri de la ProTV, de la “Dansez pentru tine”, “Serviciul Român de Comedie”, “Happy Hour”, Știrile ProTV sau “Vocea României”, imnul reunește astfel nu numai vizual, ci și metaforic, teritoriile dansului, ale cântecului, ale talentului, ale entertainemntului într-o mare Românie a distracției și a râsului.
libertatea.ro

Vezi si

“Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, a primit Trofeul Gopo pentru cel mai bun film. Lista câștigătorilor

Filmul “Libertate”, regia Tudor Giurgiu, a primit Trofeul Gopo pentru cel mai bun film de …