Wednesday , May 1 2024

O românca din Italia a bagat în masina de spalat copilul pe care tocmai îl nascuse

O prostituat\ românc\ din Italia a încercat s\ omoare copilul pe care tocmai îl n\scuse introducându-l în ma[ina de sp\lat, femeia [i so]ul ei, care este tot român, fiind aresta]i pentru tentativ\ de pruncucidere, informeaz\ edi]ia online a ziarului La Stampa.
Incidentul a avut loc duminic\, în localitatea Corte Trincerone, situat\ la periferia or\[elului Mantova (nordul Italiei).
Potrivit ziarului Gazzetta di Mantova, românca Mihaela C., în vârst\ de 32 de ani, care se ocup\ cu prostitu]ia, fusese agresat\ miercurea trecut\ de un client care îi furase 200 de euro. Femeia, care era îns\rcinat\ în luna a noua, depusese o reclama]ie pentru tâlh\rie, dar nu necesitase îngrijiri medicale. Duminic\ diminea]\, tân\ra românc\ a n\scut o feti]\, în apartamentul închiriat în care locuie[te împreun\ cu so]ul ei, Viorel C, în vârst\ de 41 de ani. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca na[terea s\ fi fost declan[at\ de recenta agresiune.
Dup\ ce a n\scut, femeia a avut o hemoragie puternic\, iar so]ul ei, care probabil este [i proxenetul ei, a fost nevoit s\ cheme ambulan]a. Echipajul de la ambulan]\ [i-a dat seama c\ avusese loc o na[tere, iar carabinierii chema]i la apartament au descoperit c\ feti]a nou-n\scut\ se afla în cuva ma[inii de sp\lat, cu oblonul închis ermetic, printre rufe murdare.
Românca a fost transportat\ la spital, iar atât ea, cât [i so]ul ei au fost plasa]i în stare de arest pentru tentativ\ de pruncucidere. De altfel, Viorel C. a încercat s\ se sinucid\ în celula sec]iei de carabinieri, dar a fost salvat.
Bebelu[ul salvat din cuva ma[inii de sp\lat este s\n\tos, se afl\ temporar în grija serviciilor de asisten]\ social\, iar justi]ia italian\ va decide dac\ va fi dat sau nu spre adop]ie.

Vezi si

Atenționare MAE: Greve în lanț pe Aeroportul Heathrow din Londra. Prima, a Poliției de Frontieră, până pe 2 mai

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Regatul Unit al Marii …