Friday , May 10 2024

Hollywood-ul, fericit dupa victoria lui Obama. Artistii il felicita pe Twitter pe presedinte

Potrivit TMZ.com, imediat ce victoria lui Obama – care a câştigat un al doilea mandat în funcţia de preşedinte al Statelor Unite – a fost anunţată de posturile de televiziune, starurile din showbizul american au postat numeroase mesaje de felicitare pe Twitter.
Însuşi Obama a postat un mesaj pe Twitter, în care a scris: “Suntem cu toţii implicaţi în această victorie. Aşa ne-am făcut campania şi aşa suntem noi. Vă mulţumesc!”.
Preşedintele american a postat apoi şi o fotografie ce îl prezintă în timp ce era îmbrăţişat de Michelle Obama. Fotografia este însoţită de mesajul următor: “Încă patru ani”.
Hollywood-ul, care l-a sprijinit în imensa sa majoritate pe Barack Obama, şi-a exprimat bucuria pe Twitter.
Prezentăm mai jos câteva dintre reacţiile unora dintre starurile de la Hollywood:
Eva Longoria : “Sărbătoresc alături de prieteni! Mi-au dat lacrimile de bucurie. Această victorie va duce ţara înainte! Obama!!!”
Katy Perry: “S-a făcut! Am învins!”
Cher: “Am câştigat! Am câştigat! Dumnezeule mare! Am câştigat!”
Mariah Carey: “Felicitări iubitului nostru preşedinte Barack Obama, spectaculoasei noastre prime doamne Michelle Obama şi adorabilelor Malia şi Sasha. Vă iubim!”
Hugh Hefner: “În timp ce jucam domino cu fetele, am aflat vestea că Obama a fost reales. Sărbătorim acest lucru în conacul nostru”
Justin Bieber: “Experimentez multe emoţii în acest moment. Felicitări preşedintelui Obama. Eu sunt canadian, dar mă simt bine aici. Îngrijire medicală gratuită!”
Nikki Reed: “America!!! Am reuşit! OBAMA!”
Mark Ruffalo: “Barack Obama a câştigat pentru că a dovedit că a fost candidatul mai bun şi a ştiut să îşi prezinte foarte bine politicile şi realizările în faţa poporului american”
RuPaul: “Felicitări, Barack Obama!”
La Toya Jackson: “Felicitări! Încă patru ani pentru preşedintele nostru! Cel mai bun candidat a câştigat! Obama Obama Obama!”
Olivia Wilde: “America! Ţi-ai făcut auzită vocea! Femei, aţi fost auzite! Tineri, le-aţi dovedit că s-au înşelat! Pentru neobosiţii voluntari din tabăra lui Obama: VĂ MULŢUMESC!”
Ashlee Simpson: “Încă patru ani! Obama!”
Sugar Ray Leonard: “Barack Obama încă este preşedintele nostru şi încă este campionul oamenilor!”
George Clooney a declarat la rândul său într-un comunicat: “Îl felicit pe preşedintele ales Obama pentru această victorie istorică, iar acum a venit momentul să ne unificăm ţara, pentru a putea să ne ocupăm de extraordinarele provocări cu care se confruntă generaţia actuală”.
Actriţa Scarlett Johansson, care l-a sprijinit pe Obama pe parcursul întregii campanii electorale, a spus că “această speranţă copleşitoare pe care o inspiră Obama este pur şi simplu «infecţioasă»”. “Întotdeauna am avut mare încredere în campania pozitivă a lui Obama şi sunt atât de mândră de fiecare cetăţean care a luat atitudine, a participat la procesul politic şi a insistat pentru ca vocile oamenilor să se facă auzite”, a adăugat Scarlett Johansson.
În timp ce Hollywood-ul este renumit pentru simpatiile sale liberale, alte vedete conservatoare, apropiate de tabăra republicană, au reacţionat la rândul lor pe Twitter.
Donald J. Trump : “Ei bine, ne întoarcem la planşa de proiectare. El a pierdut votul popular, la diferenţă mare, dar a câştigat totuşi alegerile. Ar trebui să facem o revoluţie în această ţară! Aceste alegeri reprezintă o excrocherie şi o înşelăciune! Nu suntem o democraţie!”
Farrah Abraham: “Mitt Romney a câştigat votul popular. Din păcate, Obama a câştigat alegerile şi ne va ruina complet economia. Felicitări!”
Meghan McCain: “E o noapte grea pentru republicani. Mulţumesc lui Mitt Romney pentru că a fost un candidat bun şi îi ofer credit preşedintelui Obama pentru că a avut o campanie de succes”.
Pe de altă parte,  Oprah Winfrey, care a plâns de bucurie în timpul manifestărilor din Grant Park din Chicago, după victoria lui Obama , a declarat pentru emisiunea de televiziune “The Insider”: “Am fost atât de entuziasmată şi apoi m-am simţit dintr-o dată foarte calmă. Simt că e ceva real, mă simt minunat”. Invitată de reporteri să spună ce înseamnă victoria lui Obama pentru ţară, Oprah Winfrey a spus: “Înseamnă democraţie în cea mai fină formă a ei. El e pur şi simplu cel mai bun. Am făcut asta împreună. America a făcut acest lucru”.
La rândul său, industria muzicală americană a jucat un rol deosebit de important în realegerea lui Barack Obama, întrucât unii dintre reprezentanţii de seamă ai acestei industrii au colaborat cu echipa de campanie a democraţilor (Bruce Springsteen, Jay-Z), alţii au cântat la concerte organizate pentru Obama (Katy Perry, Jason Mraz, Foo Fighters), iar mulţi alţii l-au sprijinit pe preşedintele reales în funcţie prin mesaje video, mesaje pe Twitter, reclame radiofonice, declaraţii pe scenă, scrisori publice.
Madonna a celebrat victoria lui Barack Obama, marţi seară, în timpul concertului pe care l-a susţinut în oraşul San Diego. Înainte de a interpreta piesa “Express Yourself”, Madonna, aplaudând pe scenă, le-a spus miilor de fani prezenţi la concert: “Aceasta este o seară istorică! Suntem norocoşi că putem să trăim împreună!”.
Barbra Streisand, Beyonce, Madonna, will.i.am, Pras, John Legend şi Snoop Dogg se numără printre cântăreţii celebri care şi-au exprimat, pe platformele de socializare, bucuria generată de victoria lui Obama.
Adam Levine: “Asta se întâmplă dacă te pui cu «Sesame Stret»!”
Russell Simmons: “O Americă nouă a învins în faţa munţilor de bani”
Lady Gaga: “Nu am putea fi mai fericiţi ca acum! Dumnezeule, cât de mare e bucuria atunci când libertatea învinge!”
Nick Cannon: “Două mandate!”
Snoop Dogg: “Preşedintele meu este negru”
LL Cool J: “Să nu-i spuneţi «revenire», pentru că el este aici de patru ani!”
Tommy Lee: “Ai făcut o alegere deşteaptă, America! Sunt mândru de tine!”
Sean Ono Lennon: “Sunt oare ultimul care s-a prins că Romney e o anagramă pentru «R Money»?”
Mariah Carey: “Incredibil discurs! L-am privit dintr-o cameră în care erau multe alte persoane şi cu toţii am fost cu adevărat emoţionaţi. America, îţi mulţumesc că i-au oferit preşedintelui Obama încă patru ani!”
Moby: “Promiteţi-mi, vă rog, că atunci când mă voi trezi mâine dimineaţă, se va dovedi că acesta nu a fost doar un vis minunat”.

Vezi si

 Spitalul Foișor: Florin Piersic are o stare generală gravă, în urma unui sepsis

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat, joi, de la …