Sunday , May 5 2024

El este fiul artistilor Doina si Ion Aldea Teodorovici.

În urmă cu fix 20 de ani, în noaptea de 29 spre 30 noiembrie, soţii Doina şi Ion Aldea-Teodorovici au pierit într-un accident rutier bizar, catalogat de mulţi drept asasinat. În urma lor, cei doi au lăsat un băiat în vârstă de 11 ani, Cristofor, care a fost crescut de bunicii din partea mamei.
Şi, cum sângele apă nu se face, tânărul, ajuns acum la vârsta de 31 de ani, are aceeaşi pasiune ca părinţii săi: muzica. Extrem de apreciat pentru calităţile sale vocale, Cristofor îşi împarte timpul între România, Republica Moldova, Statele Unite şi Franţa, unde susţine concerte alături de formaţiile în care cântă, Latecomer/Dusty Baron şi Theodoro Cristofor BAND. Spre deosebire de părinţii săi, el a abordat până acum genuri muzicale mai comerciale, precum pop şi jazz, dar spune că-şi doreşte ca pe viitor să se apropie mai mult de stilul tatălui său. Dublu licenţiat, Cristofor a trăit în perioada 2000-2006 la Bucureşti, unde a urmat Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, în acelaşi timp completându-şi şi studiile de drept la Universitatea din Chişinău şi la Paris. Discret din fire, el nu a vrut niciodată să iasă în evidenţă prin altceva decât prin calităţile şi performanţele sale profesionale.
Cu toate acestea, mai multe amănunte despre viaţa sa au fost făcute publice de-a lungul timpului. Astfel, jurnaliştii din Republica Moldova anunţau de curând că Cristofor a petrecut o vacanţă romantică în Maroc, alături de iubita sa. „Nu caut mireasă – o am! Nu vreau sa spun mai mult de atât. Paştele l-am sărbătorit împreună”, le-a spus Cristofor Aldea-Teodorovici ziariştilor de la apropomagazin.md.
cancan.ro

Vezi si

Premieră mondială: Un urangutan a fost văzut în timp ce îşi trata o rană cu o plantă care ameliorează durerea

Un urangutan din Indonezia a fost văzut în timp ce îşi trata o rană cu …