Sunday , May 19 2024

Accident cu 6 raniti intre Salcea si Veresti, provocat de un sofer orbit de soare (FOTO)

Un accident s-a produs, duminică dumineaţa, pe drumul judeţean care leagă Salcea de Vereşti, pe raza comunei Salcea. Două maşini s-au ciocnit într-o curbă, iar şase persoane au fost rănite.
Unul dintre şoferi spune că a fost orbit de soare şi a intrat pe contrasens. La o curbă, din sens opus venea o altă maşină, iar impactul dintre cele două autoturisme a fost inevitabil. Şase persoane au fost rănite în urma coliziunii.
Ionut Epureanu, purtatorul de cuvant al IPJ Suceava, a declarat ca o singura persoana din cele sase este ranita mai grav.
“Accidentul a fost anunţat la serviciul 112. Două autospeciale au fost trimise la faţa locului, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Nu au fost victime încarcerate. Toate cele şase persoane implicate în accident au fost transporate la spital”, a declarat Marian Ruscasnu de la ISU Suceava.
Traficul rutier a fost oprit în zonă câteva zeci de minute pentru măsurătorile poliţiei.

Vezi si

Flutur: “Îmi doresc un parteneriat solid cu primarii Alin Rusu la Șcheia și Lucian Harșovschi la Suceava, într-un model de dezvoltare care să se plieze pe viitoarele conexiuni la autostrăzi”

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu primarul liberal al Sucevei, Ion Lungu, și cu …