Thursday , May 16 2024

Un barbat gelos l-a injunghiat pe presupusul amant al concubinei

Un b\rbat din C=mpulung Moldovenesc l-a lovit cu cu]itul peste fa]\ pe un t=n\r de 19 ani, care se afla `n casa concubinei sale u agresorul avea suspiciuni c\ acesta este amantul femeii pe care o iube[te, a[a c\ s-a g=ndit s\-i aplice o corec]ie u `n urma loviturii primite victima a ajuns la spital, via]a nefiindu-i pus\ `n pericol

Un t=n\r din municipiul C=mpulung Moldovenesc a fost `njunghiat cu un cu]it de un b\rbat de 38 de ani. Luni, poli]i[tii suceveni au primit o sesizare prin serviciul unic de urgen]\ 112 cu privire la faptul c\ Constantin T., de 38 de ani, l-a lovit cu cu]itul `n zona fe]ei pe Iosif S., de 19 ani. ~n urma verific\rilor efectuate de poli]i[ti s-a stabilit c\ `n seara zilei de luni `n momentul `n care Constantin T. a ajuns la locuin]a lui Florica C., pe hol l-a v\zut pe Iosif S.. Cum o b\nuia pe concubina sa c\ `l `n[eal\ cu acel t=n\r f\r\ a mai spune ceva a scos din m=neca hainei un cu]it cu care l-a `njunghiat pe acesta `n zona fe]ei, dup\ care a fugit. Florica C. se `ntorcea `n acel timp de la serviciu astfel c\ l-a v\zut pe Constantin T. fugind cu cu]itul `n m=n\.
Victima a fost transportat\ la Spitalul municipal C=mpulung Moldovenesc, dup\ care a fost transferat la Spitalul Jude]ean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „plag\ complex\ subocular\ st=nga cu mioz\ [i hematom ochi st=ng”, iar `n urma examin\rii de specialitate s-a constatat c\ via]a nu i-a fost pus\ `n pericol. Agresorul a fost g\sit la locuin]a fratelui s\u, a recunoscut fapta comis\, pred=nd cu]itul cu care a comis agresiunea. Poli]i[tii vor continua cercet\rile, urm=nd ca `n func]ie de evolu]ia st\rii de s\n\tate a victimei se va dispune procedural. (C.Z.)

Vezi si

Ștrandul Sucevei se deschide imediat ce vremea se va mai încălzi

Primăria Suceava este pregătită să deschidă Ștrandul Ițcani, dar acest lucru nu se va întâmpla …