Thursday , May 16 2024

Dan Bittman, impresionat pana la lacrimi de un concurent la X Factor

La scurt timp după ce un concurent a urcat pe scena “X Factor” şi a interpretat magistral o piesă, juratul Dan Bittman a izbucnit în lacrimi. Cântăreţului i-au trebuit minute bune ca să-şi revină, scrie libertatea.ro.
Deşi pare un jurat stăpân pe sine, solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a dovedit că are un suflet sensibil şi, poate pentru prima dată în viaţă, fanii lui îl vor vedea cu lacrimi pe obraz.
Artistul a rămas profund impresionat de povestea de viaţă a unui concurent, cât şi de vocea lui deosebită: “Trec prin momente foarte grele şi mi-ai demonstrat că nu există greutăţi pe pământ, mi-ai dat putere să pot trece şi eu peste greutăţile mele. Este un mare privilegiu pentru mine că te-am cunoscut”, i-a spus Bittman participantului.
Emoţionantă a fost pentru Dan Bittman şi melodia aleasă de concurentul “X Factor”, aceasta amintindu- i de mama lui, care a părăsit această lume în urmă cu trei luni.
Cine este solistul care l-a făcut pe Dan Bittman să verse lacrimi şi care este cutremurătoarea poveste de viaţă a concurentului veţi afla duminică, la Antena 1, de la ora 20.30, într- o ediţie spectaculoasă a emisiunii “X Factor”.

Vezi si

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi la un pas divorț, după doi ani de căsnicie

După mai puțin de doi ani de căsnicie, Jennifer Lopez și Ben Affleck se îndreaptă …