Thursday , May 16 2024

Elena Gheorghe si-a crestinat fiul

Elena Gheorghe a purtat la botezul fiului său o rochie verde ca smaraldul, pe care a accesorizat-o cu bijuterii în acelaşi gen.
Cu zâmbetul până la urechi, cântăreaţa s-a bucurat şi de prezenţa celor dragi la marele eveniment din viaţa sa, scrie cancan.ro. Băiatul ei, Nicholas, a fost botezat de naşul, Nicu Gheară. Tatăl ei a fost cel care a oficializat slujba, alături de încă doi preoţi, iar printre invitaţi s-au numărat: Oana Roman, Ana Radu.
Imediat după slujbă, invitaţii au pornit spre un local din centrul Bucureştiului unde are loc petrecerea.
Dacă ieri şi-au botezat băiatul, Elena şi Cornel se căsătoresc azi religios.
“La botez, sunt cam o suta de invitati. Cei mai mulţi sunt apropiaţi ai familiei şi ai naşului. Mâine, la nuntă, vor fi cam 400-450. Nicholas a purtat hăinuţe din mătase naturală, cred că oricine vrea ce-i mai bun pentru   copilul lui. Azi la biserică am fost foarte emoţionată, Nicholas n-a plâns, dar am fost emoţionată că mi-am creştinat copilul. Tatăl meu, care a şi oficializat botezul, a trăit intens slujba. Naşii au adus multe cadouri, nu am apucat încă să le desfac. Sunt foarte emoţionată că mai sunt multe detalii de pus la punct pentru petrecere”, a spus Elena, imediat după botez.
“Am şi eu trei finuţi, dar nu se compară cu creştinarea propriului copil. Rolul de mamă e peste”, a mai spus aceasta.

Vezi si

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi la un pas divorț, după doi ani de căsnicie

După mai puțin de doi ani de căsnicie, Jennifer Lopez și Ben Affleck se îndreaptă …