Sunday , May 19 2024

Administratorul unei scoli, bagat `n spital de un elev de clasa a VIII-a

Elevul a fost urecheat de administrator pentru c\ chiulise de la ore [i a fost g\sit `n timp ce scuipa semin]e pe holurile [colii n `n semn de r\zbunare, elevul, `n v=rst\ de 14 ani, l-a lovit pe administrator cu pumnul `n fa]\, `n timp ce acesta se afla `n sta]ia de autobuz de l=ng\ sediul Prim\riei n b\rbatul a c\zut la p\m=nt [i a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral, contuzie regiune occipital\, pierderea cuno[tin]ei” n elevul este cercetat pentru s\v=r[irea infrac]iunii de „lovire [i alte alte violen]e”, risc=nd s\ nu promoveze anul [colar

Un elev de la o [coal\ din localitatea sucevean\ {cheia este cercetat dup\ ce l-a lovit cu pumnul în fa]\ pe administratorul unit\]ii de înv\]\mânt, care se afla într-o sta]ie de autobuz din apropierea [colii, b\rbatul c\zând [i lovindu-se la cap. Potrivit reprezentan]ilor Poli]iei Jude]ene Suceava, agen]ii Poli]iei Comunale {cheia au fost sesiza]i prin 112 c\ un b\rbat a c\zut în sta]ia de transport în comun din localitatea sucevean\ {cheia, vizavi de sediul prim\riei.
B\rbatul, Florin C. în vârst\ de 44 de ani, administrator la o [coal\ din {cheia, a reclamat poli]i[tilor ajun[i la fa]a locului c\ a fost lovit cu pumnul în fa]\ de unul dintre elevii unit\]ii de înv\]\mânt în timp ce se afla în sta]ia de autobuz. În urma cercet\rilor s-a stabilit c\ b\rbatul l-ar fi v\zut pe elev, joi dup\-amiaz\, în curtea [colii [i l-ar fi lovit cu palma peste cap, dup\ care l-ar fi dus spre u[a de acces în [coal\, unde l-ar fi lovit din nou.
Conform sursei citate, administratorul i-ar fi adresat elevului injurii [i ar fi încercat s\-l loveasc\ întrucât b\iatul a p\r\sit perimetrul [colii. Ulterior, în sta]ia de autobuz de lâng\ [coal\, elevul l-a lovit cu pumnul în fa]\ pe administrator care s-a pr\bu[it la p\mânt. Elevul a fugit acas\, unde a fost g\sit de poli]i[ti.
Administratorul [colii a fost luat de o salvare a Serviciului de Ambulan]\ Suceava [i transportat la Unitatea de Primire a Urgen]elor din cadrul Spitalul Jude]ean de Urgen]\ (SJU) Suceava, unde, în urma investiga]iilor preliminare, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, contuzie regiune occipital\, pierderea cuno[tin]ei, dup\ care a fost externat.
Inspectorul [colar general al jude]ului Suceava, Gheorghe Laz\r, a declarat c\ potrivit informa]iilor primite de la conducerea [colii din {cheia, un elev din clasa a VIII-a a lipsit, joi, de la ore [i a deranjat-o pe eleva de serviciu care a anun]at administratorul [colii. Acesta l-a g\sit pe elevul respectiv mâncând semin]e [i i-a cerut s\ strâng\ cojile aruncate pe jos, îns\ elevul a refuzat înjurându-l pe administrator care l-ar fi luat de urechi. Laz\r a spus c\ la plecarea de la serviciu, în apropierea [colii, administratorul ar fi fost lovit în strad\ de elev [i a c\zut, lovindu-se la cap. Inspectorul [colar general al jude]ului Suceava a precizat c\ poli]i[tii din {cheia fac cercet\ri în acest caz, iar conducerea [colii a declan[at, la rândul s\u, o anchet\, urmând s\ propun\ ca elevului s\ i se scad\ nota la purtare astfel încât s\ nu poat\ promova anul [colar. Elevul este `n prezent cercetat de poli]i[ti pentru s\v=r[irea infrac]iunii de lovire [i alte violen]e. (P.B.)

Vezi si

”Păltinoasa la autostradă”, proiect prezentat de Gheorghe Flutur la lansarea candidaturii liberalului Mihai Drob pentru primăria comunei

Sâmbătă, în prezența a peste 300 de oameni din Păltinoasa și Capu Codrului, a fost …