Tuesday , April 30 2024

Transfer bomba pentru Cristi Chivu

Cristian Chivu este dorit la Real Madrid de antrenorul Jose Mourinho, alături de care a cucerit UEFA Champions League cu Inter Milano. Chivu poate ajunge pe Santiago Bernabeu din postura de jucător liber de contract.

Cristian Chivu este văzut de portalul madrid-barcelona.com ca o soluţie perfectă în condiţiile în care doi fundaşi, Ricardo Carvalho şi Raul Albiol, vor pleca de la Real. În plus, românul are şi avantajul că vine gratis.

“Real Madrid ar economisi o mulţime de bani prin aducerea lui Chivu, e gratis şi nu are salariu atât de mare pentru un club ca Real. Românul a colaborat bine cu Mourinho, a fost titular, a câştigat campionatul şi Liga Campionilor sub comanda lui Mourinho”, scrie sursa citată, sub titlul “Opţiunea Chivu este reactivată”.

Victor Becali, impresarul lui Chivu, a declarat că fostul căpitan al echipei naţionale a României este foarte aproape de o despărţire de Inter deoarece este o diferenţă mare între ceea ce îi oferă clubul şi ceea ce vrea Chivu.

“Ne îndreptăm spre divorţ, e diferenţa mare între ce vrea Cristi şi ce oferă clubul. Avem o ofertă importantă din afara Italiei, însă nu pot să spun acum de la cine din respect pentru Inter”, a spus Victor Becali.

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …