Tuesday , April 30 2024

Tristetea Monicai Gabor: Trebuie sa aleg intre iubirile din viata mea

Monica Gabor se află în aceste zile în România, însă chiar dacă se află în apropierea fetiţei ei Irina, nu poate să o vadă şi să petreacă mai mult timp cu ea.
Monica Gabor a spus într-o emisiune televizată că pentru a nu simţi foarte tare dorul de fetiţa ei, poartă la gât un talisman primit chiar de la cea mică. “Acest colier l-am primit de la fetiţa mea, mi l-a dăruit înainte de a pleca în Statele Unite. Mi-a spus că acest colier mă va proteja de tristeţe. De fiecare dată când îl voi avea la gât, nu voi putea să fiu tristă. Da, funcţionează. Dar recunosc că am zile în care nu sunt foarte fericită, mai ales acum, când sunt în România şi nu sunt departe de ea şi totuşi nu pot să o văd. Acest lucru îmi sfâşie sufletul”, a spus Monica, potrivit Liberatea.ro.
Vedeta se plânge că întotdeauna trebuie să aleagă între iubirile din viaţa ei şi spune că poate într-o zi va ajunge la nivelul în care nu va mai trebui să aleagă şi le va putea avea în acelaşi timp pe amândouă.

Vezi si

Actorul Gerard Depardieu, chemat la poliție pentru a fi interogat și reținut la Paris după acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la …