Tuesday , April 30 2024

Milionarul Tabacaru s-a imbarcat ieri pe noul Titanic. El si DiCaprio detin singurele apartamente VIP de pe vasul de lux

Livingul din apartamentul lui Tabacaru de pe vasul Balmoral
A inceput aventura sotilor Cornel si Alina Tabacaru la bordul vasului care va reconstitui traseul celebrului Titanic, scufundat fix acum 100 de ani in apele Atlanticului. Pentru 50.000 de euro, milionarii romani sunt privilegiatii pasageri ai exclusivistei croaziere, pentru ca vor locui intr-unul dintre cele doua luxoase apartamente de pe ambarcatiune, celalalt fiind rezervat pentru Leonardo Dicaprio, invitat special la ceremonia de comemorare a victimelor din 1912, care va avea loc pe 15 aprilie.
Cornel si Alina Tabacaru, milionarii romani stabiliti in America, au urcat ieri la bordul vasului Balmoral, din portul britanic Southampton, fiind chiar primii invitati datorita statutului lor special. Ei au achizitionat cele mai scumpe bilete, in valoare de 50.000 de euro, detinand unul dintre cele doua “owner suite” asezate chiar in varful ambarcatiunii. Ieri asteptau cu interes sa afle cine sunt vecinii “nebuni” care au platit aceeasi suma pentru un astfel de privilegiu. Surpriza, insa, celalalt apartament geaman, care are 74 de metri patrati, cu living, dormitor king size, birou, masa de sase persoane, bar, baie imensa, dar si o terasa pe masura, nu a fost vandut. “Managerii au dorit sa pastreze celalalt apartament VIP pentru venirea lui Leonardo Dicaprio, anuntata pentru noaptea de 14 spre 15 aprilie, cand se va tine o slujba comemorativa in memoria celor care au decedat acum 100 de ani pe Titanic. Practic, noi si Leo vom avea cele mai tari apartamente de pe vas. Suntem singurii care vom avea la dispozitia noastra, 24 de ore din 24, un majordom pe care il vom chema printr-o simpla apasare de buton”, a declarat, in exclusivitate pentru CANCAN, Cornel Tabacaru. Prin comparatie, daca “owner suite”-ul romanilor, care in 1912 costa 870 de lire sterline, o suma exorbitanta la acea vreme, are 74 de metri patrati, o cabina la clasa a III-a, care a costat pana in 2.000 de euro, are doar 2,2/1,8 metri patrati si un hublou inchis. “Nu suntem usor de impresionat, dar au depasit masura. Luxul este la el acasa, cel putin in super apartamentul nostru, iar la interior au copiat in detalii nava originala. Chiar daca la exterior nu are acelasi design, e impresionant!”, a mai spus milionarul. Interesant este ca pe vas lucreaza 220 de angajati romani, multi dintre ei venind deja sa-l cunoasca personal. “Auzisem ca un roman va sta in cel mai tare apartament si eram curiosi sa-l cunoastem”, i-au spus cei angajati ca barmani, chelneri sau ospatari. Vasul a plecat ieri din Southampton, cu destinatia finala New York.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …