Saturday , April 27 2024

Bruce Willis a devenit tată pentru a patra oară

Actorul american Bruce Willis a devenit tată pentru a patra oară, după ce a doua soţie a sa, Emma Heming, a născut, duminică, o fetiţă. Informaţia a fost confirmată de agentul de presă al actorului.
Emma Heming, în vârstă de 33 de ani, a născut o fetiţă – care a primit numele Mabel Ray – într-o clinică din Los Angeles. Bebeluşul a avut la naştere greutatea de 4,1 kilograme, informează contactmusic.com.
Bruce Willis, în vârstă de 57 de ani, şi Emma Heming s-au căsătorit în martie 2009.
Bruce Willis şi prima lui soţie, actriţa americană Demi Moore, au fost căsătoriţi între anii 1987 şi 2000 şi au împreună trei fiice: Rummer, născută pe 16 august 1988, Scout LaRue, născută pe 20 iulie 1991, şi Tallulah Belle, născută pe 3 februarie 1994.
Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy “Maddie şi David”.
Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie “Greu de ucis”, “Ultimul samaritean”, “Pulp Fiction” şi “Şacalul”. Actorul american a putut fi văzut de curând în filmul de acţiune “Eroi de sacrificiu/ The Expendables”, de Sylvester Stallone.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …