Thursday , May 16 2024

LPS Suceava U17 a reluat play-off-ul cu o remiză în fața Ceahlăului

În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Andrei Ițco păstrează un avans de opt puncte în fruntea clasamentului

LPS Suceava a remizat pe teren propriu, în fața Ceahlăului Piatra Neamț, scor 1-1 și păstrează un avans de opt puncte în fruntea clasamentului din play-off-ul Campionatului Național pentru juniori U17.

Echipa antrenată de Andrei Ițco a deschis scorul în primul meci de campionat din acest an după un sfert de oră prin Sebastian Burlacu, nemțenii egalând înainte de pauză.

Clasament play-off U17: 1. LPS Suceava 43p, 2. Ceahlăul 35p, 3. FC Botoșani 34p…

În play-out, grupa de U17 de la Juniorul Suceava, pregătită de Laurențiu Berezoschi a câștigat pe stadionul din Ițcani, în fața celor de la LPS Vaslui, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de David Chidovăț (două) și Vasile Baciu.

Clasament play-out U17: 1. LPS Bacău 26p, 2. Juniorul Suceava 26p, 3. LPS Roman 19p…

În campionatul juniorilor U19, LPS Suceava a pierdut acasă, în play-off, scor 0-2 cu Ceahlăul Piatra Neamț, iar Juniorul Suceava a fost învinsă, tot acasă, în play-out, cu 1-2, de LPS Vaslui, la finalul unui meci în care gazdele au înscris prin Beniamin Iliuc.

Clasament play-off U19: 1. FC Botoșani 40p, 2. Ceahlăul 39p… 6. LPS Suceava 17p.

Clasament play-out U19: 1. LPS Vaslui 22p, 2. LPS Piatra Neamț 20p, 5. Juniorul Suceava 12p…

În Liga Elitelor U14, LPS Suceava a început anul competițional cu o remiză, scor 3-3, pe terenul vecinilor de la FC Botoșani, a finalul unui meci în care formația antrenată de Ovidiu Bosancu a înscris prin Darius Gemeniuc și Eduardo Botezatu, la care s-a adăugat un autogol al gazdelor.

Un rezultat identic, 3-3, a obținut și Juniorul Suceava pe terenul celor de la Colțea Brașov, după un meci în care grupa pregătită de Ovidiu Vranău a punctat prin Robert Popovici, Iulian Magazin și Petru Constantin.

Clasament Liga Elitelor U14: 1. FC Bacău 36p… 3. LPS Suceava 31p… 7. Juniorul Suceava 19p… (D.C.)

Vezi si

Serena Williams va prezenta premiile ESPY de performanță în sport

Serena Williams va fi prezentatoarea ediţiei din 2024 a premiilor ESPY, în luna iulie, a …