Thursday , May 9 2024

Flutur: Stadiul actual al lucrărilor pe ambele loturi ale axialului Suceava – Iași depășește 70%

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a convocat din nou, joi,  constructorii și subcontractorii de la Axa rutieră Suceava – Iași, pentru o analiză a stadiului lucrărilor.
Conform președintelui CJ, s-a turnat asfalt pe porțiuni importante între Dolhasca – Liteni, la Udești și la Bosanci. De asemenea, s-a finalizat podul de la Ipotești și urmează să se toarne primul strat de asfalt pe alte porțiuni de drum pe acest tronson.
Pe lotul II, a fost finalizat podul de la Frumoasa, s-a turnat fundația podului de la Liteni – Moara și mai sunt doar 600 metri liniari de drum de asfaltat, la Zaharești. Pe ruta Stroiesti – Costâna s-au asfaltat circa 7 km de drum și urmează încă 3 km, de la intersecția Bălăceana spre Stroiești. Urmează asfaltări la Costâna, la Stroiești și la Liteni – Moara.
”Apreciez implicarea consistentă a constructorului, avem garanții că vor intensifica ritmul lucrărilor cât vremea le permite. Am cerut în mod expres realizarea marcajelor rutiere, punerea în siguranță a traficului și găsirea de soluții acolo unde intrarea în curțile oamenilor este mai complicat de realizat. Stadiul actual al lucrărilor pe ambele loturi depășește procentul de 70%, stadiul fizic”, a declarat, în urma întâlnirii, Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava. (O.S.)

Vezi si

Nicolae Ciucă și Ligia Deca vor participa, mâine, la lansarea candidaților PNL Suceava 

Liderul național al Partidului Național Liberal și președinte al Senatului, Nicolae Ionel Ciucă, va fi …