Thursday , May 9 2024

Lungu: Sala de sport de la Școala 10 din Burdujeni va fi inaugurată pe 1 Decembrie (FOTO)

Lucrările la Sala de sport de la Școala Gimnazială 10 au demarat la mijlocul lunii februarie a acestui an, valoarea  proiectului fiind de 9,3 milioane de lei fără TVA (aproximativ 2 milioane de euro), sumă suportată din veniturile proprii ale municipalității. Clădirea are două niveluri funcționale. La parter este un teren de sport pentru baschet, tenis și volei, cu o suprafată de 687 mp, dar și o zonă pentru exerciții de încălzire. La demisol este amenajată o sală de tenis de masă, o sală de forță si mobilitate, o sală de aerobic și dansuri, birouri pentru profesori, vestiare și spații tehnice.

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, miercuri, 11 octombrie, că lucrărlile la Sala de sport de la Școala Gimnazială nr 10 din Burdujeni se apropie de final.

Conform edilului, acum se fac ultimele probe la instalațiile de utilități – climatizare, încălzit și iluminat – și urmează montarea covorului PVC omologat.

”Pe data de 1 Decembrie vom inaugura oficial Sala de sport”, a anunțat primarul Lungu.

Reamintim că lucrările la Sala de Sport de la Școala Gimnazială 10 au demarat la mijlocul lunii februarie a acestui an, valoarea  acestui proiect fiind de 9,3 milioane de lei fără TVA (aproximativ 2 milioane de euro), sumă suportată din veniturile proprii ale municipalității.

Clădirea are două niveluri funcționale. La parter este un teren de sport pentru baschet, tenis și volei, cu o suprafată de 687 mp, dar și o zonă pentru exerciții de încălzire. La demisol este amenajată o sală de tenis de masă, o sală de forță si mobilitate, o sală de aerobic și dansuri, birouri pentru profesori, vestiare și spații tehnice.

”Sala este dotată cu instalații de climatizare moderne, inclusiv centrală de tratare a aerului, cu recuperator de căldură si sistem de răcire a aerului și cu panouri solare pentru asigurarea apei calde menajere”, a explicat primarul Lungu. (O.S.)

Vezi si

Nicolae Ciucă și Ligia Deca vor participa, mâine, la lansarea candidaților PNL Suceava 

Liderul național al Partidului Național Liberal și președinte al Senatului, Nicolae Ionel Ciucă, va fi …