Wednesday , May 15 2024

Angajat la Fan Courier Express, lasat, la betie, fara banii din `ncasari

Eugen Marica, de 34 de ani, din Vatra Dornei, s-a pus pe b\ut dup\ ce `ncasase peste 130 de milioane de lei vechi n doi b\itani, de 18 [i 14 ani, l-au ademenit cu o „feti]\” n Marica s-a trezit [i a sunat la poli]ie abia dup\ ce a r\mas cu buzunarele goale n banii au fost recupera]i `n parte de la cei trei infractori, la Tiha B\rg\ului, `n Bistri]a N\s\ud
Un lucr\tor de la Fan Courier Express din Vatra Dornei a dat totul pe o carte `n noaptea de miercuri spre joi. Dup\ ce `n ziua anterioar\ `ncasase de la clien]i peste 130 de milioane de lei vechi, Eugen Marica, de 34 de ani, a luat cr=[mele din localitate la r=nd p=n\ a ajuns la un bar apar]in=nd AF Candrea. Fiind `n chef, [i-a g\sit aici parteneri pe m\sur\ – doi indivizi necunoscu]i, c\rora le putea fi tat\. Din vorb\ `n vorb\ [i din pahar `n pahar, lucr\torul firmei Fan Courier a aflat c\ cei doi, pe care ulterior s-a aflat c\ `i cheam\ Sorin Gabriel Ardelean, de 18 ani [i Alex Gheorghiu, de 14 ani, am=ndoi din Tiha B=rg\ului, jude]ul Bistri]a N\s\ud pot s\ `i fac\ rost de o partener\ pentru a-[i petrece noaptea. Dup\ ce s-a b\tut palma, a ap\rut [i t=n\ra preg\tit\ s\ se `n]eleag\ cu Marica. Este vorba despre Roxana Petronela Bondariu. Dup\ ce au pus la cale aventura, au plecat c\tre o locuin]\ din ora[, de pe strada 22 Decembrie. Acolo, Eugen Marica a fost abandonat [i de amicii de pahar [i de prietena acestora iar c=nd s-a c\utat `n buzunare, a constatat c\ `i lipsesc [i banii din `ncas\ri ale firmei la care lucra.
Potrivit IPJ Suceava, `n noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.00, Poli]ia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizat\ de c\tre Eugen Marica, de 34 ani, din localitate, cu privire la faptul c\ i-a fost sustras\ din buzunar suma de 13.041 lei în timp ce se afla într-un imobil de pe strada 22 Decembrie, bani apar]inând firmei de curierat unde este angajat [i care proveneau din încas\ri.
În urma cercet\rilor efectuate de poli]i[ti s-a stabilit c\ reclamantul a consumat b\uturi alcoolice în mai multe localuri pe raza localit\]ii de domiciliu, iar într-un bar a cunoscut doi tineri, c\rora le-a solicitat s\-i fac\ cuno[tin]\ cu o fat\ pentru a se distra.
Marica a vrut ini]ial s\ mearg\ cu t=n\ra la sediul firmei unde lucra numai c\, din cauza st\rii de ebrietate avansate nu a putut intra în loca]ie. ~n acest context, a fost determinat s\ mearg\ `mpreun\ cu cei trei tineri la o locuin]\ de pe strada amintit\. ~n scurt timp, acesta a observat c\ tinerii au plecat, iar din buzunarul hainei îi lipsesc banii din încas\ri. În urma activit\]ilor operative întreprinse de poli]i[ti, cei trei au fost identifica]i pe raza comunei Tiha Bârg\ului, jude]ul Bistri]a N\s\ud, asupra lor fiind g\sit\ suma de 11.871 lei.
În baza probatoriului administrat s-a dispus punerea în mi[care a ac]iunii penale, re]inerea pentru 24 de ore a lui Sorin Gabriel Ardelean [i a Roxanei Bondariu [i cercetarea în stare de libertate a minorului pentru s\vâr[irea infrac]iunii de furt calificat. (N.R.)

Vezi si

Ștrandul Sucevei se deschide imediat ce vremea se va mai încălzi

Primăria Suceava este pregătită să deschidă Ștrandul Ițcani, dar acest lucru nu se va întâmpla …