Thursday , May 16 2024

Fata de 17 ani grav rănită în accidentul de motocicletă de la Dumbrăveni a murit

Fata în vârstă de 17 ani care a fost grav rănită în accidentul de motocicletă de sâmbătă seara de la Dumbrăveni, a murit marți dimineață la Spitalul Județean Suceava.

Tânăra, din comuna Curtești, județul Botoșani, a fost găsită după accident în stare de inconstiență, cu multiple traumatisme, a fost preluată de ambulanța SMURD – Terapie Intensivă Mobilă și a fost transportată către Spitalul Județean Suceava, după ce medicii s-au chinuit zeci de minute să o stabilizeze. Conform dr. Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Suceava, fata de 17 ani a ajuns la UPU în comă, fiind politraumatizată, în șoc hemoragic,  intubată si ventilată mecanic. Aceasta a fost internată pe secția de chirurgie infantilă în sectorul ATI.

Reamintim că, sâmbătă, 30 septembrie, la orele 22.04,  Dragu Denis-Mihai, în vârstă de 18 de ani, din satul Cristești, județul Botoșani, în timp ce se conducea motocicleta marca Yamaha pe D.N. 29,  din direcția Salcea către Dumbrăveni, transportând-o pe pasagera H. P. D., în vârstă de 17 ani, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcței de mers într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător prin marcaje și indicatoare rutiere, părăsind suprafața carosabilă.

Motocicleta a rulat apoi pe un teren agricol din apropierea drumului național, cei doi fiind  proiectați într-un lan de porumb aflat la o distanță de 70 metri de locul părăsirii suprafeței carosabile. Conducâtorul motocicletei a murit pe loc în urma accidentului.

Conform cercetărilor poliției, băiatul de 18 ani nu deținea  permis de conducere, iar motocicleta  nu era înmatriculată. (O.S.)

Vezi si

CSU Suceava a pierdut la mare luptă la Baia Mare și a rămas pe locul 7 înaintea ultimei etape a Ligii Naționale

Handbaliștii suceveni au cedat miercuri seară, pe terenul lui Minaur, cu scorul de 37-40, după …