Thursday , May 9 2024

Grădiniță cu program prelungit în Obcini, proiect în valoare de 1,5 milioane de euro

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat miercuri dimineață că se lucrează la întocmirea documentației tehnice pentru realizarea GRĂDINIȚEI CU PROGRAM PRELUNGIT DIN CARTIERUL OBCINI.


Este vorba despre o clădire cu Demisol+Parter +Etaj.  Grădinița va avea 8 săli de clasă (grupe), 4 dormitoare, 4 vestiare, 1 sală de mese/multifuncțională, 5 grupuri sanitare, 1 bucătărie + spații depozitare, 1 cabinet medical, 1 ascensor, 1 spălătorie /călcătorie.

În exterior, grădinița va avea o suprafață aer liber de 800 mp, spații de recreere +locuri de joacă și o zonă verde, cu grădină principală cu flori, legume, livadă și peluze.
”Suntem la faza de notă conceptuală, urmează a se finaliza studiul de fezabilitate. Intenționăm să finanțăm această gradiniță nouă pe fonduri europene prin Programul Regional 2021-2027, la ADR Piatra Neamț. Suma prevăzută în fișa de proiect este de 1.500.000 euro”, a declarat primarul Lungu. (O.S.)

Vezi si

Fiecare elev de la Liceul cu Program Sportiv are propriul dulăpior pentru rechizite și lucruri personale. Telefoanele vor fi ”încuiate” în timpul orelor

În urmă cu un an de zile, conducerea Liceului cu Program Sportiv Suceava implementa, în …

One comment

  1. Mircea cel bătrân

    Domnul Gâză și Lungime au luat-o razna rău n-au făcut nimic până acum i-ar de câteva lunii schimba fața pământului.(Fluture și Lungu).