Thursday , May 9 2024

Noi audieri în cazul fetei de 12 ani ucise de suceveanul Ilie Şerbuc.  Amprentele a două persoane ar fi fost descoperite de polițiști la locul crimei

Se fac în continuare audieri pe bandă rulantă în cazul fetiței de 12 ani omorâtă în sectorul 4 al Capitalei și ascunsă în lada canapelei.

Potrivit unor surse, amprentele a două persoane ar fi fost descoperite de polițiști la locul crimei. În aceste condiții, există posibilitatea că suceveanul Ilie Şerbuc (foto) să fi avut complici. Familia fetiței, inclusiv mama ei, a fost audiată la Serviciul Omoruri din Capitală pentru a reface filmul tragediei, relateaza TVR.

Trupul fetei de 12 ani a fost găsit, în luna iunie, într-un sac, ascuns într-un apartament din Berceni.

Cadavrul a fost ascuns în lada unei canapele și se afla într-un stadiu avansat de descompunere. Macabra descoperire a fost făcută de către proprietarul apartamentului închiriat de mama fetei și de concubinul acesteia. Medicii legiști au stabilit că victima a murit într-un mod violent.

Ilie Marcel Şerbuc, de 37 de ani, un bșrbat din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia,  a mărturisit că a ucis-o pe fetița concubinei sale și a ascuns-o într-o canapea. Acesta a declarat că fata de 12 ani l-a lovit, iar el a ripostat, lovind-o peste față. În acel moment, victima s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă.

Acesta ar fi părăsit țara pe data de 14 aprilie cu destinația Spania și s-a întors în România  pe data de 10 mai. Apoi ar fi plecat în Olanda, potrivit polițiștilor, de unde a fost extrădat. (O.S.)

Vezi si

Nicolae Ciucă și Ligia Deca vor participa, mâine, la lansarea candidaților PNL Suceava 

Liderul național al Partidului Național Liberal și președinte al Senatului, Nicolae Ionel Ciucă, va fi …