Thursday , May 9 2024

Ce nume au ales Rihanna și A$AP Rocky pentru cel de-al doilea copil 

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu o lună. Potrivit publicației The Blast, se pare că fondatoarea Fenty Beauty în vârstă de 35 de ani și rapper-ul în vârstă de 34 de ani și-au numit băiețelul născut pe 1 august Riot Rose Mayers.

Numele neobișnuit ar putea fi o aluzie la melodia lui A$AP, „Riot”, pe care a lansat-o la începutul acestui an. Conform certificatului de naștere obținut de publicație, Riot s-a născut pe 1 august 2023, la spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, la ora 7:41 dimineața.

Rihanna și-a ținut sarcina ascunsă până la spectacolul din pauza Super Bowl 2023 din februarie. Artista a dat startul spectacolului arătându-și burtica în creștere într-o salopetă roșie, confirmând ulterior că așteaptă cel de-al doilea copil.

„La ce naiba mă gândeam?”, a glumit Rihanna pentru British Vogue în luna următoare despre decizia de a cânta în timp ce era însărcinată. Creatoarea Fenty Beauty a explicat că a fost de acord să participe la spectacol la scurt timp după ce a născut primul ei copil, RZA, în mai 2022, amintindu-și că a fost „atrasă de provocare.”

În februarie, tatăl compozitoarei, Ronald Fenty, a dezvăluit pentru Page Six că noii părinți s-au gândit la „câteva nume” pentru copilul lor. Cu toate acestea, el a refuzat să le împărtășească în interviul din februarie, glumind: „O să-mi ia capul dacă vă spun!”

La începutul lunii mai, Rihanna si A$AP Rocky au sărbătorit prima aniversare a lui RZA Athelston Mayers, primul lor copil, rapper-ul postând la momentul respectiv mai multe fotografii pe Instagram. Rocky a transmis și un mesaj emoționant pentru fiul său, care a avut parte de toată atenția celor dragi.

elle.ro

 

Vezi si

Eurovision. Cele 10 țări calificate după prima semifinală. Moldova a ratat finala

Primele 10 ţări care s-au calificat în finala concursului muzical Eurovision au fost selectate după …