Tuesday , April 30 2024

Di Caprio a uitat de Madalina Ghenea? Vrajit de o alta femeie de ziua lui

Karlie Kloss are 19 ani si este cotata intre primele cinci manechine din lume
N-a trecut nici măcar o lună de când vestea că actorul Leonardo DiCaprio se iubeşte cu o româncă a făcut vâlvă în toată lumea. Frumoasa Mădălina Ghenea, surprinsă în Australia alături de starul de film, trebuie să facă faţă acum unei rivale, tot supermodel, pe nume Karlie Kloss, pe care Leo ar fi pus ochii vineri seară, la o petrecere în New York, SUA.
Frumuseţea şi senzualitatea româncei noastre Mădălina Ghenea, 24 de ani, nu par să fie suficiente pentru cuceritorul Leonardo DiCaprio, 37 de ani, care în ultima vreme pare să fi făcut o pasiune din a cuceri manechine. Vineri seară, la New York, la o petrecere dată cu ocazia zilei sale de naştere, Leo a fost, conform presei de scandal din SUA, cu ochii numai după Karlie Kloss, un supermodel al Victoria’s Secret, în vârstă de doar 19 ani. Cei doi au fost toată seara împreună, după spusele participanţilor la petrecere.
Ciudat este că Mădălina Ghenea a plecat şi ea la New York, special pentru ziua lui DiCaprio, însă paparazzii nu au surprins-o alături de actor.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …