Thursday , May 9 2024

Tamponare în lanț pe DN 17, la Molid

Vineri, în jurul orei 14:05, L. Cristian, de 38 de ani, din  Darabani – Botoșani, în timp ce conducea un camion cu remorcă pe DN 17, pe raza satului Molid,  având direcția de deplasare  spre C-lung Moldovenesc a lovit din spate un autoturism OPEL condus  de către R. Victor, în vârstă de 50 de ani, din comuna Vorona, județul Botoșani, care încetinise pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton care vroia să se angajeze în traversarea străzii.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto R. Victor, care a fost preluat şi transportat de un echipaj SMURD la sediul Spitalului Mun. C-lung Moldovenesc, unde a fost diagnosticat cu contuzie coloană cervicală, fără a rămâne internat. Totodată, pasagerei R. Andreea care se afla în autoturismului marca OPEL l i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi constatate vătămări corporale de către cadrele medicale, motiv pentru care aceasta a refuzat transportul la spital pentru investigaţii suplimentare.

La scurt timp, pe același sens de mers, un autoturism marca VW, condus de C. Gabriel, de 22 de ani, din Sadova, a intrat în spatele remorcii camionului implicat în accidentul, provocând avarierea ambelor autovehicule.

Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile. (O.S.)

Vezi si

Nicolae Ciucă și Ligia Deca vor participa, mâine, la lansarea candidaților PNL Suceava 

Liderul național al Partidului Național Liberal și președinte al Senatului, Nicolae Ionel Ciucă, va fi …