Thursday , May 9 2024

Cât costă inelul cu care Ianis Hagi și-a cerut de soție iubita într-un decor romantic, la Paris

Ianis Hagi a decis să o ceară de soție pe Elena, iubita sa, o aromâncă din Constanța, studentă la Medicină.

Cei doi au fost la Paris, acolo unde Ianis (24 ani) a cerut-o de soție pe Elena, dăruindu-i inelul într-un decor în care se vede Turnul Eiffel. Ea a spus, extrem de fericită, marele ”Da”, iar Ianis a scris pe rețelele sociale, sub fotografiile lor: „You.Me. Oui”

Conform surselor cancan.ro, fotbalistul lui Rangers ar fi cheltuit 100.000 de euro pentru a-și surprinde viitoarea soție. Din această sumă, 50.000 euro a costat numai inelul cu diamante.

Elena, o tânără studentă care locuiește în Constanța și este de origine aromână, a fost prezentată familiei lui Ianis, atât Gică Hagi cât și soția sa Marilena fiind încântați de viitoarea noră.

“Sunt foarte fericit. Ne-au spus, le-am zis să se împace unul cu celălalt, să ţină unul la celălalt. E o decizie luată, mă bucur că Ianis creşte. Copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur pentru decizia pe care a luat-o”, a reacţionat Gheorghe Hagi la Digi Sport.

Viitoarea soție a lui Ianis Hagi este studentă la medicină și face parte dintr-o familie de machidoni înstăriți. Tatăl ei este Dimciu-Palavoti Tănase, care are mai multe afaceri în domeniul construcțiilor, dar și în agricultură.

 

Vezi si

Eurovision. Cele 10 țări calificate după prima semifinală. Moldova a ratat finala

Primele 10 ţări care s-au calificat în finala concursului muzical Eurovision au fost selectate după …