Sunday , May 12 2024

Huliganul care l-a lovit pe Galamaz, reţinut

Huliganul care a intrat pe teren la meciul Petrolul-Steaua a fost reţinut pentru 24 de ore. El a lovit cu pumnul un jucător al Stelei. Şocaţi, fotbaliştii oaspeţi au sărit pe agresor, cu pumnii şi picioarele. Suporterii au aruncat şi cu o petardă spre portarul Stelei, care s-a prăbuşit la pământ. Meciul a fost suspendat de arbitru.

Suporterul huligan a intrta pe teren, nestingherit de oamenii de ordine. Era momentul în care steliştii se pregăteau să execute o livitură de pedeapsă. Huliganul a alergat câteva zeci de metri şi l-a lovit pe Galamaz direct în faţă.

Fotbalistul a căzut la pământ, cu mâinile ţinându-se de cap. Imediat, ceilalţi jucători ai Stelei s-au repezit la huligan şi au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele. Pentru această reacţie, doi fotbalişti oaspeţi au fost eliminaţi de arbitru.

Totuşi, meciul nu a mai continuat, pentru că suporterii gazdelor au aruncat cu petarde spre portarul Stelei, iar acesta s-a prăbuşit la pământ.

Huliganul care l-a lovit pe Galamaz se numeşte Ştefan Enache, este din comuna Păuleşti şi face parte din facţiunea Drogaţii, a galeriei Petrolul. La meciul de acum două săptămâni de pe acelaşi stadion, suporterii Petrolului anunţaseră că vor face prăpăd la meciul cu Steaua. (rtv.net)

Vezi si

România, cu șase handbaliști suceveni în lot, a ocupat locul 2 la Jocurile Mediteranene din Turcia

Echipa națională de juniori a României a ocupat locul 2 la cea de-a XX-a ediție …

One comment

  1. se face caz de replica jucatorilor si nu de violenta drogatului