Tuesday , April 30 2024

De luni incepe campania de sterilizare a cainilor si pisicilor vagaboande

Ion Lungu a anun]at c\ Prim\ria municipiului Suceava `mpreun\ cu Asocia]ia de Protec]ie a Animalelor Proanima Suceava, demareaz\ o Campanie de sterilizare a c=inilor [i pisicilor.
~ncep=nd de luni, 13 septembrie, toate patrupedele de pe str\zile municipiului Suceava, pisici [i c=ini pot fi sterilizate gratuit, `n cadrul Campaniei ini]iate de Pro Anima `n colaborare cu Prim\ria municipiului. De asemenea, `n cadrul acestei Campanii pot fi sterilizate gratuit [i animalele care au fost adoptate de c\tre suceveni.
Campania de sterilizare se va desf\[ura pe o perioad\ de dou\ s\pt\m=ni, `ncep=nd de luni, 13 septembrie [i se va `ncheia vineri, 24 septembrie.
Opera]iile de sterilizare se vor efetua `ntr-o cl\dire a societ\]ii de termoficare, zilnic, `ntre orele 09:00 – 18 :00.
Scopul aceste Campanii sus]inute de autorit\]ile locale este de a reduce num\rul patrupedelor vagabonde care prezint\ `n unele cazuri un pericol pentru louitorii din municipiul Suceava. (I.G.)

Vezi si

Accident la Salcea între un autoturism și o camionetă

Marți dimineață, în jurul orei 07.30, pe raza localității Salcea a avut loc un accident …

No comments

  1. Daca vor fi sterilizati vom scapa de cainii comunitari? Cati ani traiesc dupa sterilizare? Mai bine ar fi o campanie de eutanasiere. Copii incepe scoala iar cainii perioada de imperechere, cum pot fi aparati cei care merg la scoala?
    Avem mai multa mila de caini de cat de copii. Cainii sa -i ia D-na de la Pro -Anima acasa si sa-i ingrijeasca, sa nu ne mai chinuie pe noi cetatenii cu <> ei , sa ne lase sa putem circula fara teama pe orice strada. Apropo ! Nu mai continua nimeni actiunea de eutanasiere inceputa luna trecuta?