Thursday , May 16 2024

Fiica lui Toma Caragiu sustine ca sotia actorului l-a inselat

Scandalul dintre membrii familiei regretatului actor Toma Caragiu este în toi. Elena, cea de-a doua soţie a maestrului, o acuză pe fiica adoptivă a actorului că a declarat-o moartă pentru a pune mâna pe casa de la Periş, Ilfov, a acestuia. De cealaltă parte, Doina Caragiu (fiica) a lăsat să se înţeleagă că mama sa vitregă l-ar fi înşelat pe actor.
Doina, fiica adoptivă a lui Toma Caragiu, are 54 de ani, este pensionară şi are o pensiune turistică în judeţul Buzău. Nu-i place să apară în presă şi susţine că acuzaţiile Elenei Caragiu o lasă rece. “Lăsaţi-o să spună ce doreşte. Nu fac nici un comentariu”, ne-a declarat Doina Caragiu.
Cu patru ani în urmă însă, într-un interviu acordat presei, femeia lăsa să se înţeleagă că actorul nu a avut o viaţă tocmai frumoasă lângă cea de-a doua soţie a marelui Toma.
“Toma Caragiu a înşelat- o pe mama (Maria Bondar – n.r.) cât aElena Caragiu s-a întors recent din America și vrea să recupereze o parte din averea fostului soț putut. Or, mama nu a suportat decât vreo 12 ani şi s-a îmbolnăvit de nervi (cei doi au divorţat în 1962)… Tata s-a recăsătorit cu Elena Bichman (devenită Caragiu ulterior) după două săptămâni. A primit ce a meritat, căci cea de-a doua soţie i-a făcut ce-i făcuse şi el mamei”, spunea, la acea vreme, Doina Caragiu.
“El a fost tată până pe la 4 ani, apoi a fost pensie alimentară şi, de câteva ori pe an, vizite, ori eu, ori el…”, mai mărturisea fiica adoptivă a lui Toma într-un interviu dat în 2007.  (Libertatea)

Vezi si

Meryl Streep, recompensată cu Palme d’Or onorific în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes

Actriţa americană Meryl Streep, o legendă a industriei de la Hollywood, a primit marţi seară, …