Tuesday , April 30 2024

CSU din Suceava are nevoie neapărat de puncte în meciul cu CSM Focșani

Cele două formații se întâlnesc diseară, în Sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale la handbal masculin. Meciul se va disputa fără spectatori, dar va putea fi urmărit live pe facebook.

CSU din Suceava revine la mijlocul acestei săptămâni în Sala “Dumitru Bernicu” pentru meciul cu CSM Focșani, programat diseară, începând cu ora 17.30, în cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Universitarii au mare nevoie de cele trei puncte pentru a ieși din zona locurilor retrogradabile, acolo unde au ajuns în urma unei serii de trei înfrângeri consecutive.

“Suntem în fața unui meci extrem de important pentru noi. Avem neapărat nevoie de cele trei puncte pentru că vrem să ieșim cât mai repede din zona roșie a clasamentului. Sunt sigur că băieții vor avea aceiași atitudine și aceiași dorință de victorie pe care le-am avut în meciul cu Steaua. Nu ar fi o surpriză să învingem Focșaniul”, a declarat antrenorul secund Bogdan Şoldănescu.

Adi Tîrzioru, golgheterul echipei sucevene promite: “Vom încercă să facem tot ce ne stă în putință să menținem cele trei acasă”. “Vom intra pe teren cu un singur gând: să obținem cele trei puncte. Avem mare nevoie de ele”, a completat portarul Darius Makaria.

Meciul de astăzi se va disputa fără spectatori, dar va putea fi urmărit pe pagina de facebook sportsv.ro.

Programul etapei a XII-a:

CSU din Suceava – CSM Focșani

CSM București – CSM Vaslui

Politehnica Timișoara – CSM Alexandria

HC Buzău – CSM Bacău

Universitatea Cluj – HC Dobrogea Sud

Steaua București – Dinamo București

Potaissa Turda – Minaur Baia Mare.

La finalul sezonul ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, în vreme ce ocupantele locurilor 11 și 12 vor evolua la barajul pentru menținerea în Liga Națională. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …