Tuesday , April 30 2024

Juniorul Suceava și LPS Suceava s-au calificat in corpore în play-off

Cele două cluburi au patru echipe în faza a doua a Campionatului Național de juniori republicani

Juniorul Suceava și LPS Suceava s-au calificat in corpore în play-off-ul Campionatului Național de juniori republicani.

Grupa under-19 de la Juniorul, pregătită de Laurențiu Berezoschi a încheiat sezonul regular pe locul 2 în clasamentul Seriei I, fără să cunoască gustul înfrângerii în cele 11 etape, în vreme ce grupa under-19 de la LPS Suceava, antrenată de Ovidiu Murariu și Marius Lup, a ajuns în play-off din postura de ocupantă a poziției a 6-a în ierarhie.

În campionatul under-17, grupa de la LPS Suceava, pregătită de Andrei Ițco a încheiat sezonul regulat pe poziția a doua în serie, cu un singur eșec în 11 meciuri, în timp ce grupa de la Juniorul, antrenată de Bogdan Pantea s-a calificat în play-off de pe locul 5.

Prima etapă din play-off programează la sfârșitul acestei săptămâni meciurile Juniorul Suceava – CSM Pașcani, Ceahlăul Piatra Neamț – LPS Suceava, la U19, și Juniorul Suceava – FC Bacău și Ceahlăul Piatra Neamț – LPS Suceava, la U17.

Juniorul Suceava conduce în Liga Elitelor U15

În altă ordine de idei, Juniorul Suceava a urcat pe primul loc în clasamentul Seriei din Liga Elitelor rezervată juniorilor U15, după ce s-a impus duminică, pe terenul celor de la Unirea Ruginoasa, cu scorul de 5-0. Trupa coordonată de Bogdan Pantea și-a asigurat a doua victorie în trei etape prin golurile marcate de Robert Gherasim (3), Alex Chirilă și David Chidovăț. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …