Sunday , April 28 2024

Gerard, mon Dieu! Cum explica Depardieu gestul de a urina in avion

Actorul francez Gerard Depardieu, care a urinat pe culoarul unui avion, a incercat sa-si satisfaca necesitatile “intr-o sticla, intr-un mod cat mai discret cu putinta”, sustine unul din cei care a asistat la incident.
Gerard Depardieu s-a simtit jenat pentru ca a urinat pe carpeta din avion si s-a oferit s-o curete chiar el, dar n-a fost lasat. Actorul nu a patit nimic in urma jenantului incident.
Potrivit postului de radio Europe 1, actorul a urinat in fata celorlalti pasageri, in timp ce avionul se afla in faza de decolare, desi o insotitoare de bord i-a cerut sa astepte sa mearga la toaleta dupa ce avionul va ajunge in aer. “Vreau sa urinez, vreau sa urinez”, ar fi spus actorul francez, ridicandu-se de pe scaunul sau, in timp ce toti ceilalti pasageri se aflau pe locurile lor, cu centurile de siguranta fixate, a declarat o femeie care se afla in acel avion, intervievata de postul Europe 1
Dupa ce insotitoarea de bord i-a spus actorului ca trebuie sa astepte aproximativ un sfert de ora, Depardieu a declarat ca nu poate sa astepte. “Iar atunci, el s-a ridicat in picioare si a facut pe jos”, a adaugat aceeasi femeie. “Se vedea ca bause, insotitoarea de bord era uimita”, a afirmat martora, precizand ca nu au existat comentarii: “Totul s-a facut, as spune, in limitele curtoaziei. Nu au existat cuvinte, nu s-a spus nimic. Gerard Depardieu s-a asezat apoi la locul sau, iar noi am mers in hangarul aeroportului, pentru ca locul trebuia curatat”, a explicat aceeasi pasagera.
Incidentul din avion nu este singurul in care a fost implicat actorul in decursul anilor. In 2005, a lovit un paparazzo pentru ca il fotografiase in prezenta unei femei.
Anul trecut, a numit-o “tarfa” pe o jurnalista care l-a intrebat despre fiul sau decedat, Guillaume. Si tot in 2010 a catalogat-o drept un nimeni pe actrita laureata cu Oscar Juliette Binoche.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …