Wednesday , May 1 2024

Coronavirusul intrerupe filmarile la "Misiune Imposibila", la Venetia

Productia viitorului film “Misiune Imposibila”, cu actorul american Tom Cruise in rol principal, a fost intrerupta in Italia din cauza raspandirii coronavirusului.
“Din motive de siguranta si pentru bunastarea actorilor nostri si a echipelor, si din cauza eforturilor autoritatilor locale venetiene de a opri orice adunare de persoane in fata amenintarii cu coronavirus, modificam programul productiei pentru cele trei saptamani de filmari la Venetia”, explica un purtator de cuvant al Paramount Pictures, intr-o declaratie transmisa AFP, confirmand informatiile de pe site-urile The Wrap si People.
El a precizat ca Tom Cruise nu venise inca in Italia si ca membrii echipei au primit unda verde pentru a se intoarce acasa inainte ca filmarile sa inceapa.
Lansarea filmului este prevazuta pentru 23 iulie 2021.
Din cauza amenintarii pe care o presupune infectarea cu coronavirus, jumatate dintre cinematografele italiene, 850, au fost inchise.
Italia a anuntat luni al saptelea deces de coronavirus. Numarul cazurilor de contaminare a crescut de la 6 la 229 in patru zile in tara.
Italia a devenit prima de pe continentul european care a instituit un cordon sanitar in jurul a zeci de orase din nord.
In afara de aceste filmari, propagarea coronavirusului in Italia a perturbat mai multe evenimente precum Carnavalul de la Venetia, Saptamana Modei de la Milano sau meciuri de fotbal care au fost amanate sau jucate fara spectatori.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …