Friday , April 26 2024

Autoutilitară răsturnată la Milișăuți. Trei persoane au fost rănite ușor

Duminică, 3 ianuarie, în jurul orelor 07.28, B. Ilie, de 34 de ani, din localitatea Ulma, conducea autoutilitara VW Transporter pe DN 2H, în localitatea Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre  Rădăuți spre  Suceava.  Ajungând pe un sector de drum în curbă la stânga, din cauza vitezei neadaptate în condiții de deplasare în curbă și pe carosabil alunecos, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă spre stânga, a lovit gardul unui imobil și s-a oprit într-un pom ornamental, în poziția răsturnat pe partea stângă.

În urma impactului au rezultat avarii la autoutilitară, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerilor B. Adriana de 26 ani  și M. Cristina de 25 ani, ambele din Ulma. Conducătorul auto a fost testat la locul accidentului cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

Vinovat de producerea accidentului se face șoferul B. Ilie, care a pierdut controlul asupra direcției de mers din cauza vitezei neadaptate în condiții de deplasare în curbă și pe carosabil alunecos.

Vezi si

Amenzi de peste 40.000 de lei aplicate de polițiști într-o acțiune BLOCADA organizată în Siret

Marți, 23 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Siret  au organizat pe raza de competență …