Monday , May 20 2024

Dosare penale pentru doi tineri din Hănțești. Unul conducea băut, iar celălalt fără permis


În seara de 1 martie, doi șoferi au fost opriți de polițiști pe raza satului Berești; unul dintre ei era băut, iar celălalt conducea fără să aibă permis. Ambii au acum dosar penal.
Astfel, duminică seară, la ora 20.40, polițiștii din cadrul Secției 8 Politie Rurală Adâncata au oprit pentru control pe DJ208B, pe raza satului Berești, comuna Hănțești, autoturismele marca BMW și VW Golf .
La volanul autoturismului marca VW Golf se afla Iulian G., de 21 de ani, din comuna Hănțești, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu este posesorul vreunui permis de conducere.
La volanul autoturismului marca BMW a fost identificat Constantin A., de 24 de ani, din aceeași comună, iar întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la U.P.U. Suceava, unde i-au fost pre­levate două mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei
Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de “conduce­rena unui vehicul fără permis de conducere” și “conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”. (O.S.)

Vezi si

Protest spontan al angajaților suceveni din cadrul Arhivelor Naționale

Luni, 20 mai 2024, între orele 10.00-11.00, angajații din cadrul Arhivelor Naționale, Serviciul Județean Suceava …