Monday , May 20 2024

Ion Lungu, validat de conducerea centrală a PNL pentru o nouă candidatură la Primărie

Candidatura din partea PNL a actualului primar al municipiului Suceava, Ion Lungu, pentru un nou mandat a fost validată de către Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal.
Primarul s-a declarat onorat de nominalizarea făcută. „Mulțu­mesc pentru susținere, pentru încredere organizației județene Suceava a PNL, în primul rând domnului președinte Gheorghe Flutur și, de asemenea, domnului vicepreședinte Ioan Balan. Doresc să mulțumesc și organizației municipale Suceava a Partidului Național Liberal și nu în ultimul rând conducerii centrale a partidului”, a declarat primarul Ion Lungu.
Reamintim că edilul a declarat cu câteva luni în urmă că va candida pentru al cincilea mandat de primar al municipiului reședință de județ și a precizat, referindu-se la diversele zvonuri vehiculate în medii politice din oraș, că nu în cercuri restrânse de la o masă ori alta se decide candidatura sa, ci el este cel care decide dacă mai candidează sau nu iar un rol important îl are conducerea centrală a partidului. În ceea ce privește rezultatul alegerilor locale, punctul de vedere al primarului Ion Lungu este că va fi o campanie electorală muncită, dar la finalul căreia rezultatul obținut de Partidul Național Liberal va fi încă un mandat de primar la Suceava, precum și majoritatea în Consi­liul Local, adică 12 mandate de consilier. (D.P.)

Vezi si

Protest spontan al angajaților suceveni din cadrul Arhivelor Naționale

Luni, 20 mai 2024, între orele 10.00-11.00, angajații din cadrul Arhivelor Naționale, Serviciul Județean Suceava …