Friday , May 3 2024

Ministrul Tudorel Toader a discutat mai mult de o oră cu Dăncilă despre demisia sa

Ministrul Tudorel Toader a avut, joi, o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă, cu care a discutat despre plecarea sa de la conducerea Ministerului Justiției.

Discuția a durat mai mult de o oră, iar la plecare ministrul Justiției nu a făcut declarații de presă, anunta Pro TV.

Întâlnirea a avut loc după ce preşedintele executiv al PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat miercuri că Eugen Nicolicea va fi propunerea Partidului Social Democrat pentru funcţia de ministru al Justiţiei în locul lui Tudorel Toader.

Dăncilă a spus că urmează să aibă o discuţie cu actualul ministru al Justiţiei şi că aşteaptă demisia din partea acestuia.

La rândul său, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat joi dimineață că ‘Guvernul îi aparţine prim-ministrului’, şi nu preşedintelui României sau Parlamentului, precizând că decizia premierului Viorica Dăncilă în cazul său este decisivă şi că o va respecta.

Vezi si

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis, premiat de Atlantic Council ”pentru rolul său în leadershipul transatlantic și european”

Președintele Klaus Iohannis va fi printre laureații prestigioaselor premii anuale ale organizației Atlantic Council, considerate …