Thursday , May 2 2024

Primarii marilor orașe: Dragnea ne-a spus că nu se închide bugetul și să dăm oameni afară

Trei primari din conducerea Asociației Municipiilor au declarat miercuri seară că nu au ajuns la nici o înțelegere după discuția de patru ore cu Liviu Dragnea și ministrul Finanțelor în privința bugetelor alocate primăriilor, anunta G4Media.

Gheorghe Falcă, primarul Aradului, a declarat la Digi 24 că ”nu ne-am înțeles. A rămas la fel ca ultima propunere: vom primi 60% din impozitul pe venit, dar vom avea de plătit și cheltuielile sociale, ceea ce anulează creșterea. Azi s-a spus ca diferența va fi acoperită din TVA”.

Falcă a mai relatat că Liviu Dragnea le-a transmis primarilor în întâlnirea de miercuri ”să dea afară oameni și să reformeze serviciile sociale”.

La rândul său, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București, a spus că Dragnea le-a transmis că bugetul de stat pe 2019 nu se poate închide dacă nu e adoptată această soluție defavorabilă pentru primării.

Continuarea pe G4Media

Vezi si

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis, premiat de Atlantic Council ”pentru rolul său în leadershipul transatlantic și european”

Președintele Klaus Iohannis va fi printre laureații prestigioaselor premii anuale ale organizației Atlantic Council, considerate …