Sunday , April 28 2024

Iohannis, despre încercarea opoziției de a-l schimba pe Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților: Încercarea merită reluată și sper că va reuși

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că încercarea opoziției de a-l schimba din funcție pe șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, „merită reluată” și și-a exprimat speranța că demersul „va reuși”.

Iohannis a fost întrebat de ziariști, la finalul evenimentului de lansare a proiectului „România Educată”, cum comentează acuzațiile lansate de Lia Olguța Vasilescu, care a spus că un liberal i-a cerut lui Florin Iordache să se ridice de la prezidiu pentru a discuta telefonic cu șeful statului.
„Nu am avut timp de așa ceva” dar „încercarea merită reluată și sper că opoziția va reuși” în demersul de schimbare a lui Dragnea din funcția de președinte al Camerei.
Klaus Iohannis a mai fost întrebat de ziariști dacă susține o moțiune de cenzură împotriva guvernului Dăncilă. „Eu nu trebuie să susțin o moțiune de cenzură. Opoziția trebuie să susțină o moțiune de cenzură și sper să o facă”, a răspuns președintele.
HotNews

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …