Wednesday , May 15 2024

Ea e noua iubita a lui Brad Pitt

Se pare că Brad Pitt a trecut peste divorțul de Angelina Jolie. Celebrul actor de la Hollywood a fost surprins de paparazzi americani în compania unei blonde. Este vorba despre Sat Hari Khalsa, o tânără pasionată de spiritism.

Sat Hari Khalsa este și designer de bijuterii. Presa de peste Ocean susține că ea este noua iubită a lui Brad Pitt. Se pare că actorul ar fi petrecut timp cu ea la o petrecere din Los Angeles, potrivit Daily Mail. Cei care i-au văzut spun că Sat Hari Khalsa și Brad Pitt au părut foarte apropiați, având gesturi intime. Ce e și mai șocant este că bijuteriile create de ea au fost printre favoritele unei foste iubite de-ale lui Brad Pitt, actrița Jennifer Aniston.
Pe 20 septembrie 2016, Brad Pitt si Angelina Jolie au anunțat că divorțează. După decizia-șoc, Angelina Jolie și Brad Pitt s-au luptat pentru obținerea custodiei celor șase copii ai lor. Actorul a fost acuzat că l-a abuzat pe unul dintre ei, iar acesta a fost și motivul pentru care Angelina Jolie a intentat divorț.
Angelina Jolie şi Brad Pitt au format în cuplul încă din anul 2005, când erau pe platourile de filmare de la „Domnul şi doamna Smith”. Relaţia celor doi a continuat o perioadă lungă de timp, până când, în vara anului 2014 s-au căsătorit. Angelina Jolie are împreună cu Brad Pitt șase copii – dintre care trei sunt biologici: Shiloh, Vivienne Marchelline și Knox Leon, și trei adoptaţi din diferite zone ale lumii: Maddox, Pax, și Zahara. În 2013, a fost supusă unei duble mastectomii, după ce și-a pierdut mama din cauza cancerului de sân și a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a supus și unei operații pentru îndepărtarea ovarelor și a uterului.
cancan.ro

Vezi si

Meryl Streep, recompensată cu Palme d’Or onorific în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes

Actriţa americană Meryl Streep, o legendă a industriei de la Hollywood, a primit marţi seară, …