Tuesday , April 30 2024

Primăria suceveană, hotărâtă să toace încă 800.000 de lei din banii noștri pe rușinea numită FORESTA

Dosarul echipei de fotbal privind alocarea fondurilor nerambursabile de la Primărie a fost acceptatLiga2. Foresta - Miroslava (2)

Comisia pentru acordarea fondurilor nerambursabile de la bugetul local al Primăriei municipiului Suceava a acceptat dosarul depus de clubul Foresta în vederea alocării sumelor nerambursabile. Potrivit celor comunicate ieri de viceprimarul Lucian Harșovschi, comisia s-a întâlnit așa cum era stabilit, în cursul zilei de 9 august, și a analizat toate actele depuse la dosar, constatând că sunt în regulă. Precizăm că echipa de fotbal Foresta a depus la Primăria munici­piului Suceava dosarul de finanțare pentru a primi fonduri nerambursabile, viceprimarul Harșovschi precizând că este vorba de un dosar care viza alocarea a 800.000 de lei – suma maximă stabilită de Consiliul Local la ultima rectificare bugetară, prin diminuare de la 1,2 milioane, cât era prevăzut inițial – iar comisia pentru acordarea fondurilor nerambursabile constituită la nivelul Primăriei s-a reunit ieri, 9 august, pentru a discuta toate cererile depuse. „Sunt trei proiecte care vor fi analizate: Foresta pentru 800.000 de lei, Asociația Județeană de Atletism care a solicitat 50.000 de lei pentru Crosul Sucevei și asociația Phoenix, care a solicitat 25.000 de lei pentru baschet”, a declarat Lucian Harșovschi, la conferința de presă de miercuri, 8 august. Ieri, viceprimarul a precizat că nu doar dosarul Fo­restei, ci și cel privind Crosul Sucevei și cel legat de echipa de baschet au fost în regulă. Întrucât dosarul depus de Foresta a fost conform, după cum a rezultat din analiza comisiei, ultimul pas ar fi cel de a aproba alocarea sumei prin hotărâre de Consiliu Local. Întrebat cu privire la aceasta, Lucian Harșovschi a răspuns că primarul Ion Lungu va decide, zilele urmă­toare, după întoarcerea din concediu, dacă va fi convocată ședință extraordinară de Consiliu Local pentru a aloca banii ori va fi un proiect distinct pe ordinea de zi a ședinței de la finele lunii august. Viceprimarul a precizat că din moment ce comisia a aprobat dosarul, nu vede de ce Consiliul Local Suceava ar putea respinge alocarea fondurilor. (D.P.)

Vezi si

Recomandări ale pompierilor suceveni pentru petrecerea în siguranță a minivacanței de 1 Mai și Paști

 În perioada premergătoare și pe timpul minivacanței de 1 Mai și a sărbătorilor prilejuite de …

One comment

  1. pai prinde la votanti, si apoi merg la firme fara angajati sa le ceara taxa de salubrizare (barem firma face mizerie si fara angajati).