Sunday , January 29 2023

Primăria suceveană, hotărâtă să toace încă 800.000 de lei din banii noștri pe rușinea numită FORESTA

Dosarul echipei de fotbal privind alocarea fondurilor nerambursabile de la Primărie a fost acceptatLiga2. Foresta - Miroslava (2)

Comisia pentru acordarea fondurilor nerambursabile de la bugetul local al Primăriei municipiului Suceava a acceptat dosarul depus de clubul Foresta în vederea alocării sumelor nerambursabile. Potrivit celor comunicate ieri de viceprimarul Lucian Harșovschi, comisia s-a întâlnit așa cum era stabilit, în cursul zilei de 9 august, și a analizat toate actele depuse la dosar, constatând că sunt în regulă. Precizăm că echipa de fotbal Foresta a depus la Primăria munici­piului Suceava dosarul de finanțare pentru a primi fonduri nerambursabile, viceprimarul Harșovschi precizând că este vorba de un dosar care viza alocarea a 800.000 de lei – suma maximă stabilită de Consiliul Local la ultima rectificare bugetară, prin diminuare de la 1,2 milioane, cât era prevăzut inițial – iar comisia pentru acordarea fondurilor nerambursabile constituită la nivelul Primăriei s-a reunit ieri, 9 august, pentru a discuta toate cererile depuse. „Sunt trei proiecte care vor fi analizate: Foresta pentru 800.000 de lei, Asociația Județeană de Atletism care a solicitat 50.000 de lei pentru Crosul Sucevei și asociația Phoenix, care a solicitat 25.000 de lei pentru baschet”, a declarat Lucian Harșovschi, la conferința de presă de miercuri, 8 august. Ieri, viceprimarul a precizat că nu doar dosarul Fo­restei, ci și cel privind Crosul Sucevei și cel legat de echipa de baschet au fost în regulă. Întrucât dosarul depus de Foresta a fost conform, după cum a rezultat din analiza comisiei, ultimul pas ar fi cel de a aproba alocarea sumei prin hotărâre de Consiliu Local. Întrebat cu privire la aceasta, Lucian Harșovschi a răspuns că primarul Ion Lungu va decide, zilele urmă­toare, după întoarcerea din concediu, dacă va fi convocată ședință extraordinară de Consiliu Local pentru a aloca banii ori va fi un proiect distinct pe ordinea de zi a ședinței de la finele lunii august. Viceprimarul a precizat că din moment ce comisia a aprobat dosarul, nu vede de ce Consiliul Local Suceava ar putea respinge alocarea fondurilor. (D.P.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …

One comment

  1. pai prinde la votanti, si apoi merg la firme fara angajati sa le ceara taxa de salubrizare (barem firma face mizerie si fara angajati).