Tuesday , April 30 2024

Trei răniţi într-un accident produs în faţă la Metro

Un șofer a trecut pe culoarea roșie a semaforului, lovind o mașină ce circula regulamentar. Trei persoane au fost rănitemasina-politia-rutiera

La data de 25 martie 2018, în jurul orei 19.00, Constantin Chiril, de 68 de ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul Opel Corsa pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din muni­cipiul Suceava,la intersecţia semaforizată cu strada Bistriţei nu a respectat semnificaţia culorii roșii a semaforului și a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen Bora condus de Mariana Avie­ri­ţei, de 37 de ani, care tocmai vira la stân­ga de pe strada Bistriţei către Bulevardul 1 Decembrie 1918.  Din accident a rezultat rănirea ușoară a celor doi șoferi, precum și a Mariei Chiril, de 68 de ani, din Fălticeni, pasa­geră în Opel Corsa. Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fi­ind negative, după care le-au fost re­col­tate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. (D.Z.)

 

Vezi si

Primarul Lungu: A fost semnat contractul pentru noua autobază destinată transportului metropolitan

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, marți dimineață, că a fost semnat contractul de …

One comment

  1. Buna ziua….cand doriti sa informati opinia publica despre datele unui accident luati va rog datele CORECTE…In postarea dvoastra, sunt multe erori(numele persoanelor este complet gresit, numarul pasagerilor tot…in masina era si un copil de 5 ani)…asta, asa ca o remarca sau o sugestie!