Tuesday , April 30 2024

Susici: Avem jucători mai buni decât România, chiar dacă va reveni Mutu

Selecţionerul echipei naţionale a Bosniei-Herţegovina, Safet Susici, a declarat, joi, că formaţia sa are jucători mai valoroşi decât cea a României, chiar dacă în rândul “tricolorilor” va reveni Adrian Mutu, informeaza cotidianul bosniac 24 Sata.

“Nu mă gândesc decât la meciul cu România, pe care vreau s-o batem. Iar dacă din diverse motive nu vom reuşi, nu voi fugi de responsabilitate şi nici nu voi căuta alibiuri. România este o echipă bună, dar nu mai bună decât a noastră. Le-am analizat jocul şi am concluzionat că noi avem jucători mai valoroşi, chiar dacă Mutu va reveni la lot. Sunt optimist, avem jucători în formă bună, precum Pjanici sau Ibisevici. Daca vom câştiga la Zenica, mergem apoi la Paris să ne luptăm cu Franţa pentru primul loc”, a spus Susici.

Tehnicianul bosniac a menţionat că terenul stadionului Bilino Polje din Zenica, unde se va desfaşura partida, este “un dezastru”. “Am insistat să nu jucăm cu România aici. Nu va fi un loc ideal pentru joc, dar sperăm că ne va avantaja pe noi. Pâna la urmă, fotbalul este acelaşi, nu ştii niciodată care teren e mai potrivit”, a mai spus el.

Atacantul Vedad Ibisevici (Hoffenheim) a afirmat că meciul cu România va fi unul foarte dificil. “Cu toate acestea, având în vedere că jucăm acasă şi vom avea sprijinul suporterilor noştri, putem învinge”, a spus Ibisevici.

Partida dintre reprezentativele Bosniei-Herţegovina şi României, din grupa D a preliminariilor Euro-2012, va avea loc în 26 martie, de la ora 20.15, la Zenica.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …