Monday , April 29 2024

Obama, către Prima Doamnă: O nouă generaţie ţinteşte mai sus pentru că te-a avut pe tine drept model

obamas

În discursul său de adio către poporul american, Barack Obama și-a rezervat câteva momente pentru a-i mulțumi soției sale, Michelle. Cu ochii în lacrimi, președintele american a vorbit despre sacrificiile făcute de Michelle Obama, dar și de fiicele lui, în cei opt ani petrecuți la Casa Albă.
Emoţiile l-au copleşit pe Barack Obama când a vorbit despre familia sa, şi mai ales despre prima doamnă, pe care a numit-o cea mai bună prietenă a sa. Mulțimea prezentă la eveniment a aplaudat-o în picioare pe Michelle Obama, iar Malia, fiica cea mare a cuplului, nu și-a putut stăpâni lacrimile îmn timpul discursului tatălui ei.
„În ultimii 25 de ani, ai fost nu numai soţia mea şi mama copiilor mei, ci cea mai bună prietenă a mea. Ţi-ai asumat un rol pe care nu l-ai cerut şi l-ai făcut al tău cu graţie, tărie, stil şi bună dispoziţie. Ai făcut din Casa Albă un loc care le aparţine tuturor. O nouă generaţie ţinteşte mai sus pentru că te-a avut pe tine drept model. Am fost mândru de tine şi ţara a fost mândră de tine. Malia şi Sasha, din tot ce am făcut în viaţă, cel mai mult mă mândresc cu faptul că sunt tatăl vostru”, a spus preşedintele.
La discursul de adio, susținut de Barack Obama în Chicago, nu a participat și Malia, fiica cea mică a cuplului prezidențial. Un purtător de cuvânt al Administrației Obama a transmis că mezina familia a rămas acasă să învețe deoarece avea un examen a doua zi de dimineață.
digi24.ro

Vezi si

Nereguli majore și etichete mincinoase la produsele lactate de pe piața din România, descoperite de ANSVSA 

Controale făcute de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) în perioada 16-29 …