Sunday , April 28 2024

Voturile de la Sectorul 1 nu se numara din nou. Cererea USB a fost respinsa

clotilde-nicusor dan

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din Sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie.
“Cu unanimitate de voturi s-a hotarat de Biroul de circumscriptie al sectorului 1 respingerea ca neintemeiata a solicitarii USB de renumarare a voturilor”, a declarat pentru Agerpres presedintele Biroului Electoral Sector 1, procuror Alexandru Stoian.
Uniunea Salvati Bucurestiul a depus la Biroul Electoral al Sectorului 1 o cerere de renumarare a buletinelor de vot in mai multe sectii, invocand discrepante statistice.
Castigatoarea Primariei Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, i-a raspuns marti dimineata lui Nicusor Dan, acuzandu-l voalat de lipsa de fair-play.
“Si o reusita trebuie tratata cu responsabilitate si cu demnitate, dar si o pierdere, la fel ca in sport, trebuie sa fie marcata de o recunoastere a situatiei. A veni cu astfel de informatii nu este un inceput bun in politica. Reprezentantii tuturor partidelor politice au semnat procesele verbale, ar fi semnalat celelalte partide (daca ar fi fost nereguli – n.red.) “, a spus Firea.
Citeste mai multe despre cererea lui Nicusor Dan de renumarare a voturilor la Sectorul 1.
Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria sectorului 1, Clotilde Armand, a castigat in sectiile de votare in care USB a avut observatori, dar a pierdut in celelalte, a precizat, luni, Nicusor Dan, intr-o postare pe Facebook.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …