Saturday , May 11 2024

Un barbat a fost gasit spanzurat la o stana

Luni `n jurul orei 13.00, agen]ii Postului de Poli]ie Cacica au fost sesiza]i de c\tre Anton Andronic din localitate, despre faptul c\ la stâna acestuia situat\ la circa 500 metri de locuin]a sa, pe un  teren cu fâna], l-a g\sit pe Gheorghe {tefureac `n v=rst\ de 54 ani, din localitate, spânzurat de o grind\.
Se pare c\ `n diminea]a zilei de luni, în jurul orelor 05.00, Gheorghe {tefureac a plecat de la domiciliu f\r\ s\ spun\ nimic familiei, iar în urma c\ut\rilor efectuate de poli]i[ti, acesta a fost g\sit spânzurat în stâna lui Anton Andronic, unde lucrase pe timpul verii ca cioban. Pe suprafa]a corpului nu au fost identificate urme de violen]\.
Surse din comun\ au declarat c\ Gheorghe {tefureac era nec\s\torit [i locuia `mpreun\ cu fratele s\u `ntr-o buc\t\rie de var\ care se afla `n paragin\ `ns\ localnicii nu pot indica un motiv pentru care b\rbatul ar fi ales s\-[i pun\ cap\t zilelor.
Poli]i[tii au declarat c\ au fost demarate o serie de cercet\ri pentru stabilirea condi]iilor `n care a survenit decesul b\rbatului [i c\ se a[teapt\ rezultatele necropsiei. (Cezar P|UN)

Vezi si

Transfer de putere Lungu-Harșovschi, în maniera PNL

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu i-a urat succes viceprimarului Lucian Harșovschi în campania electorală pentru …